Spring naar hoofd-inhoud

Dienstverlening Digamma Administratie & Belastingen

Administratie en boekhouden zijn slechts een klein gedeelte van de dienstverlening van Digamma Administratie & Belastingen. Digamma Administratie & Belasting zorgt er voor dat jouw onderneming optimaal gebruik maakt van de fiscale regels.

 

Administratie

Administratie

Administratie: ook uw onderneming moet er aan geloven. Een eenmanszaak of een beursgenoteerde onderneming, iedereen moet een administratie bijhouden.

Jaarrekening

Jaarrekening

De jaarrekening is een belangrijke bron van informatie. Het vormt als het ware het loonstrookje van uw onderneming. De jaarrekening wordt vooral voor u, de ondernemer, opgesteld en niet zoals vaak wordt verondersteld, voor de belastingdienst of de bank.

Belastingen

Belastingen

Uiteraard afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten, zijn onze fiscale adviezen gericht op het besparen in tijd en geld en het voorkomen van fiscale risico’s.

Starters

Starters

Digamma can avoide this happening to your company: elk jaar starten meer dan 100.000 ondernemers een eigen bedrijf. Helaas houdt een groot deel het hoofd niet boven water en overleven ze de eerste drie jaar niet.

Business Coach

Echter het Business Coach programma biedt u meer. Omdat wij gebruik maken van Exact Online Starter heeft u direct en á la minute inzicht in de administratie van uw onderneming.

Stamrecht B.V.

Uw Stamrecht B.V. is belangrijk voor u. Uw Stamrecht B.V. zorgt voor een aanvulling op uw inkomen. Voor nu, later of na uw pensioen. Het is daarom belangrijk dat uw Stamrecht B.V. de correcte administratieve en juridische aandacht krijgt.