Spring naar hoofd-inhoud

Stamrecht B.V.

Jouw stamrecht B.V. is belangrijk voor je. Jouw stamrecht B.V. zorgt voor een aanvulling op je inkomen. Voor nu, later of na uw pensioen. Het is daarom belangrijk dat jouw Stamrecht B.V. de correcte administratieve en juridische aandacht krijgt. Deze zorg voor uw stamrecht B.V. nemen wij graag uit handen. Onderstaande werkzaamheden kunnen wij voor je stamrecht B.V. uitvoeren:

  • het verwerken van de mutaties in de boekhouding van uw vennootschap;

  • het opstellen van de jaarrekening van uw vennootschap;

  • het verzorgen van de notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders;

  • het opstellen van de publicatiebalans t.b.v. van de Kamer van Koophandel; en,

  • het opstellen van de aangifte Vennootschapsbelasting.

Indien de administratie van uw stamrecht B.V. bestaat uit minder dan 100 mutaties dan kunnen wij u bovengenoemd complete pakket voor €359 exclusief BTW aanbieden. Mocht de administratie van jouw stamrecht B.V. meer mutaties bevatten, dan hanteren we zeer scherpe tarieven. Over het ‘meerwerk’ communiceren wij altijd.

Mocht uw Stamrecht B.V. zich reeds in de uitkeringsfase bevinden, dan kunnen wij de salarisadministratie verzorgen vanaf €120 exclusief BTW per persoon per jaar.

Tevens is het mogelijk om bij ons uw aangifte Inkomstenbelasting (en uw eventuele partner) in combinatie met de aangifte Vennootschapsbelasting te laten verzorgen voor slechts €47,50 inclusief BTW (€71,25 inclusief BTW met partner).

Heb je vragen over of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.