Spring naar hoofd-inhoud

Boekhouder in Almere

Digamma Administratie & Belastingen is een boekhouder uit Almere gespecialiseerd in jouw boekhouding en belastingaangifte die daarbij horen. Wij zitten gevestigd aan de Randstad 21, nummer 41 in Almere. Dit is op vijf minuten loopafstand van station Almere Centrum. Wij nodigen u graag uit om een keer langs te komen bij ons op kantoor. Wij kunnen je helpen met de boekhouding en de belastingaangiften. Je kunt de gehele boekhouding aan ons uitbesteden, of alleen de aangiften.

 

Boekhouder Almere Digamma Administratie & Belastingen.

Als ondernemer ben je u verplicht een administratie bij te houden. Wij verzorgen de boekhouding en belastingaangiften zodat u zeker weet dat de administratie aan de eisen voldoet en je niet te veel belasting betaalt. Wij zijn gevestigd in Almere, maar het is niet noodzakelijk dat je bij ons op kantoor langs komt, maar je bent natuurlijk wel van harte welkom. Wij werken met een beveiligde digitale omgeving waar facturen en bonnen veilig geüpload kunnen worden. Op deze manier kunt u eenvoudig alle facturen uploaden en wij doen de rest.

 

Wat kan een boekhouder voor u doen?

  • Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting.
  • Wij verzorgen de aangifte omzetbelasting.
  • Wij houden de complete boekhouding bij in een boekhoudprogramma.
  • Wij adviserenover mogelijke belastingvoordelen.
  • Wij geven advies op fiscaal gebied.
  • Wij ondernemen actie indien u een brief van de Belastingdienst ontvangt.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij proberen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Op deze manier hoef je je alleen op jouw onderneming te richten. Wij verzorgen de boekhouding en belastingaangiften. Het enige dat wij verwachten is dat je regelmatig bonnen en facturen uploadt in onze beveiligde digitale omgeving. Daarnaast dien je correspondentie van de Belastingdienst naar ons door stuurt zodat wij tijdig actie kunnen ondernemen.

 

Tarieven boekhouder Almere

De boekhouding en belastingaangiften uitbesteden aan Digamma Administratie & Belastingen kan reeds vanaf 33 euro ex BTW per maand. De tarieven zijn afhankelijk van de rechtsvorm van uw ondertnemeing: zzp’er, eenmanszaak, VOF, Besloten Vennootschap, Naamloze Vennootschap of Coöperatie.

 

Je kunt zelf het pakket met de gewenste dienstverlening samenstellen. Het is ook mogelijk om alleen uw aangifte inkomstenbelasting of aangifte omzetbelasting uit te besteden, hiervoor betaalt u een eenmalig bedrag. Een prijslijst met daarop alle tarieven vind u hier.