Spring naar hoofd-inhoud

Tarieven boekhouder en fiscalist

Zelf je boekhoud abonnement samenstellen

Zelf bepalen hoeveel jij maandelijks betaalt voor je boekhouding en fiscale dienstverlening? Wil jij het liefst een vast bedrag betalen? 

Geen onvoorspelbare facturen of andere onaangename financiële verrassingen, maar wel de zekerheid van een goede boekhouding. Wij zeggen: boekhouden is ondernemen. Als jij weet hoe je er financieel voor staat, weet je welke stappen je kunt zetten. Met Digamma Administratie & Belastingen heb je overal en altijd online up-to-date inzicht. 

Stel hieronder je abonnement samen en voldoe aan de eisen die worden gesteld door de wet. Onderaan de streep zie je direct de vaste maandprijs van je abonnement. Vul vervolgens je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact op.

Administratie Pakket Selectie

Boven gratis items en selectie

Altijd inbegrepen in je Digamma abonnement

Online boekhoudsoftwaregratis
App voor telefoongratis
Advies over belastingvoordelengratis
Beveiligd cliënt portaalgratis
Kies rechtsvorm MESSAGE TEXT
Kies de rechtsvorm om door te gaan.

Eenmanszaak-ZZP
Opties
VOF/Maatschap
Opties
BV/NV/Coöperatie
Opties
Aangifte inkomstenbelasting opties*
Emailformulier totaal met jaarlijkse kosten PAGEcaptcha

Wij doen meer!

Aangifte inkomstenbelasting ondernemer

Het kan natuurlijk zo zijn dat je als ondernemer zelf je boekhouding tot in de puntjes verzorgd, maar dat de fiscale kennis ontbreekt om zelf correct een aangifte inkomstenbelasting voor een ondernemer in te dienen. Wij kunnen jou en je fiscale partner dan van dienst zijn. Je levert een correcte saldibalans of jaarrekening aan en wij doen de rest.

Tarief: €249,-

 

Aangifte vennootschapsbelasting

Je hebt een kleine onderneming en je hebt zelf een boekhouder in dienst die de boekhouding van je BV verzorgd. In dat geval kunnen wij de aangifte vennootschapsbelasting voor je BV verzorgen.
Tarief: €299,-

Van eenmanszaak of VOF naar BV

Is het voor jou fiscaal aantrekkelijk om je groeiende eenmanszaak of VOF om te zetten in een BV? Wij kunnen je van advies voorzien en je van begin tot eind begeleiden, zodat het hele proces soepel verloopt. Omdat elke situatie verschilt, variëren de tarieven. Wij gaan vooraf met je in gesprek, zodat wij je een scherp, maar bovenal vast tarief aan kunnen bieden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Tarief: variërend van €400,- tot €1200,- (exclusief notariskosten)  

Van BV naar eenmanszaak of VOF

Soms is het juist verstandiger om niet meer vanuit een BV te opereren. Voor welke andere vorm je dan ook kiest, een eenmanszaak of VOF, ook hier kunnen wij jou goed in adviseren en begeleiden. Op basis van een oriënterend gesprek zullen wij je vooraf een scherp en vast tarief aanbieden.
Tarief: variërend van €400,- tot €1200,- (exclusief liquidatiekosten)  

Ondernemingsplan controleren

Wanneer je je eigen onderneming wilt starten, begin je met het opstellen van een ondernemingsplan. In dat plan hoort ook een financieel plan, wat je zelf invult, maar wat je van de bank mogelijk moet laten controleren. Heb je hierbij hulp nodig? Geen enkel probleem! Wij kunnen naar je financiële plan kijken en, als dat nodig is, samen met jou aanpassen.
Tarief: €400,-

Extra advies nodig?

Het kan zijn dat er een aantal zaken veranderen. Dat kan op zakelijk, maar ook op persoonlijk fiscaal vlak zijn. Wil je hierover extra informatie en advies, zodat je weet wat deze wijzigingen voor jou fiscaal inhouden? Wij kunnen altijd een extra adviesgesprek inplannen.
Tarief: €150,-

Opstellen geconsolideerde jaarrekening

Als overkoepelend concern met meerdere BV’s heb je soms een geconsolideerde jaarrekening nodig. Aan het opstellen hiervan zitten een aantal haken en ogen. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en kunnen voor een vast bedrag jouw jaarrekening consolideren.
Tarief: €500,-  (consolidatie van twee BV’s. Iedere extra B.V. kost € 375,-)  

Interim rapportages

Bij Digamma Administratie & Belastingen heb je altijd actueel inzicht in je cijfers. Soms heb je daarvan een rapportage nodig voor bijvoorbeeld financiers. Wij kunnen een complete en overzichtelijke rapportage voor je opstellen.
Tarief: €200,-

Begeleiding bij de verkoop van je onderneming

Wanneer je jouw onderneming wilt gaan verkopen, breekt er een spannende tijd aan. Hier wil je natuurlijk zo min mogelijk zorgen van ondervinden. Wij kunnen jou voor een groot deel de zorgen wegnemen door je van begin tot eind te begeleiden bij het verkooptraject. Afhankelijk van de situatie variëren de kosten hiervoor van . Wij zullen je hier vooraf een scherp en vast tarief voor aanbieden, zodat je er zeker van bent dat je daar geen extra kosten van hebt.
Tarief: variërend van €1.500,- tot €2.000,-

Salarisadministratie

Wil jij dat Digamma Administratie & Belastingen jouw salarisadministratie verzorgd? Dan kun je rekenen op onze vaste dienstverlening en onze flexibele service. Door jouw salarisadministratie uit te besteden, weet je zeker dat het goed geregeld is. Daarnaast betaal je alleen voor de diensten waar jij gebruik van maakt. Hiervoor is het nodig dat de salarisadministratie zorgvuldig wordt opgezet. Hiervoor wordt eenmalig een vast tarief in rekening gebracht.
Tarief: €125,-

Salarisstrook

Wat je doet, bereikt en hoe jouw team aan medewerkers groeit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de kosten van de salarisadministratie. Bij ons betaal je per verstrekte salarisstrook.
Tarief: €10 per salarisstrook.

Opstellen arbeidscontract

Een arbeidscontract heeft vele mogelijkheden. Welke arbeidsrechtelijke bepalingen neem je erin op? Wij kunnen op basis van jouw wensen en bedrijfsvoering  een arbeidscontract voor jou opstellen dat helemaal is afgestemd op je bedrijf.
Tarief: €100,-

Boekhouding Vragen?

Heb je vragen, of wil je je wensen in een persoonlijk gesprek toelichten? Dat kan natuurlijk altijd! Je kunt ons telefonisch bereiken op 036 5246500 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.